HomeMail ons!Site map

Nieuw bij Papillon: e-learning BasisEHBO voor volwassenen

BasisEHBO voor volwassenen via e- learning

Een snelle en doeltreffende manier om op uw eigen tempo en vanuit u eigen huiskamer het theoriegedeelte eigen te maken. E- learning past natuurlijk perfect bij de visie van Papillon.
De cursus BasisEHBO voor volwassenen (vanaf 15 jaar) bestaat uit 2 basisonderdelen, theorie en praktijk. In de theorie leert u alle kennis die u nodig heeft om goed op een ongevalssituatie of levensbedreigende situatie te kunnen reageren. U leert meer over achtergronden en gevolgen van bepaalde letsels.

Via de website van Papillon kunt u zich aanmelden voor deze online cursus: http://papillon-teelen.mijnehbo.nl.Na uw inschrijving op de website ontvangt u vrijwel direct uw unieke inlogcodes om te starten met de e-learning cursus.U sluit deze theorie af met een online eindtoets.
Indien u het theoretische gedeelte behaald heeft kunt u bij Papillon ook het praktische gedeelte van de cursus volgen.In 2 dagdelen leert u alle belangrijke handelingen in de praktijk ook daadwerkelijk uit te voeren.Hierbij staat eigen kunnen en kennen natuurlijk voorop! Papillon werkt met kleine groepen zodat een ieder voldoende aandacht krijgt en men de handelingen voldoende kan beoefenen.

Het examen zal ook 1 dagdeel in beslag nemen. Het examen wordt onder toezicht van Het Oranje Kruis afgenomen door een examenteam en met behulp van lotussen
Na het behalen van beide onderdelen zal Papillon u aanmelden bij het Oranje Kruis voor het diploma Eerste Hulp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

OranjeKruis met tekst eronder_PMSkeurmerk nederlandse reanimatie raadkeurmerk medizon

Contactinformatie

Papillon Teelen
Donizettiplaats 50
7391 SP Twello

T 0571-275155
M 0618166047
Email