HomeMail ons!Site map

Nieuw bij Papillon: e-learning KinderEHBO voor volwassenen

KinderEHBO voor volwassenen via e- learning

Een snelle en doeltreffende manier om op uw eigen tempo en vanuit u eigen huiskamer het theoriegedeelte eigen te maken. E- learning past natuurlijk perfect bij de visie van Papillon.

De cursus KinderEHBO voor volwassenen bestaat uit 2 basisonderdelen, theorie en praktijk. In de theorie leert u alle kennis die u nodig heeft om goed op een ongevalssituatie of levensbedreigende situatie  te kunnen reageren. U leert meer over achtergronden en gevolgen van bepaalde letsels.

Via de website van Papillon kunt u zich aanmelden voor deze online cursus: http://papillon-teelen.mijnehbo.nl.Na uw inschrijving op de website ontvangt u vrijwel direct uw unieke inlogcodes om te starten met de e-learning cursus.U sluit deze theorie af met een online eindtoets.

Indien u het theoretische gedeelte behaald heeft kunt u bij Papillon ook het praktische gedeelte van de cursus volgen.In 1 dag leert u alle belangrijke handelingen in de praktijk ook daadwerkelijk uit te voeren.Hierbij staat eigen kunnen en kennen natuurlijk voorop!

Na het behalen van beide onderdelen zal Papillon u aanmelden bij het Oranje Kruis en ontvangt u het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

OranjeKruis met tekst eronder_PMSkeurmerk nederlandse reanimatie raadkeurmerk medizon

Contactinformatie

Papillon Teelen
Donizettiplaats 50
7391 SP Twello

T 0571-275155
M 0618166047
Email