HomeMail ons!Site map

Gastenboek

Hieronder vindt u spontane reacties van onze klanten. Rechts vindt u een overzicht van onze zakelijke referenties.

Deel je ervaring en schrijf wat in ons gastenboek.

Teken ons gastenboek

116 reacties op “Gastenboek

 1. Afgelopen week de herhalingscursus kinder-EHBO bij Antoinette mogen volgen. Wat een leerzame en leuke avond was dat! Ze had duidelijke voorbeelden en was enthousiast. Echt een aanrader!

 2. Hoi Antoinette,

  Afgelopen donderdagavond hadden we onze EHBO avond.
  Je had mooie materialen mee en een mooie vorm bedacht om de informatie mee door te gaan. Het was een hele leerzame, interactieve en leuke avond en de tijd vloog.
  Bedankt voor de belangrijke lessen, fijne manier van werken en de leuke avond! 🙂

 3. Hoi Antoinette,
  Ik wil je bedanken dat jij jou kennis en enthousiasme voor de EHBO met ons hebt gedeelt. We hebben zoveel geleerd in een korte tijd met zoveel plezier.
  Heel graag zien we je volgend jaar weer terug bij ons kindcentrum in Schalkhaar.
  Groeten Frouke

  P.s. de volgende keer graag zonder blusdeken😉

 4. Wat een leuke, gezellige en leerzame kinder ehbo cursus!
  Erg uitgebreid en interessant, waardoor de geboden stof goed blijft hangen.
  Goed gedaan Antoinette, en bedankt!

 5. Dit was mijn eerste keer kinder-ehbo. Ik vond het erg leerzaam en heb veel geleerd! Antoinette heeft erg veel praktijkvoorbeelden, wat het erg interessant maakt. Er hing een fijne en ontspannen sfeer, wat ik erg prettig vond. Ze neemt echt de tijd voor je en je kunt alles aan haar vragen.
  Echt een aanrader!!

 6. ik heb al heel veel cursusavonden over reanimeren en AED gehad maar nu voor het eerst heb ik het vertrouwen gekregen dat ik het ook echt zou kunnen in de praktijk. Dank Antoinette voor deze zeer waardevolle avond ondersteunt door je rust en praktijkervaring.

 7. begin februari een nascholing reanimatie gedaan. Vergeleken met de vorige keer dat ik een herhalingscursus deed is deze veel beter.
  We kregen veel informatie.
  Er waren meerdere poppen om mee te oefenen. We oefende met en zonder AED en vaker dan 1 keer.
  Er was ook duidelijke uitleg.
  Hopelijk volgend jaar weer.

 8. Informatieve AED en reanimatie cursus door Antoinette. Haar persoonlijke aanpak en betrokkenheid maakt het voor iedereen een geslaagde avond. Bedankt Antoinette

  Grt Bert

 9. Bedankt voor de informatieve avond op de Nooterhof. Leuk en prettig hoe je met veel humor zo helder je verhaal vertelt.
  Ik heb er veel van opgestoken.

 10. Het was een leuke informatieve avond over EHBO bij kinderen.

  Er is veel besproken a.d.h.v. praktijkvoorbeelden en filmpjes. De onderwerpen waar vragen over waren kwam nog uitgebreider aan bod.

  Het was een zeer goede invulling van een ouderavond op het kinderdagverblijf. Bedankt!

 11. 8 januari 2019
  Bij tennis club Teuge de reanimatie/AED cursus gevolgt samen met een 8 tal mede tennissers. Deze cursus werd door Antoinette met heel veel passie, kwaliteit, zeer kundig en heel prettig gegeven, met veel persoonlijke aandacht en veel meer bijzondere en praktische info dan ik gewend was van eerdere cursus.
  bedankt.

 12. Wat een vakvrouw is Antoinette; heel effectief en prettig de herhaling reanimatie/AED gedaan, met veel persoonlijke aandacht en veel meer bijzondere en praktische info dan ik gewend was van eerdere herhalingen. Aanrader.

 13. Samen met 10 collega’s de cursus Reanimatie en AED gedaan op kantoor. Het was een leerzame avond, goed opgezet met duidelijke instructie en praktische oefeningen. Antoinette wist een ontspannen sfeer te creëren, waardoor we het serieuze onderwerp enthousiast konden oppakken.
  Voor herhaling vatbaar!

 14. Afgelopen maart heb ik de herhalingscursus gehad EHBO voor volwassenen. Het was een goed verzorgde cursus. Antoinette is erg vriendelijk, helder in haar communicatie en neemt goed de tijd voor ieders vragen. Ze weet mensen waar nodig op hun gemak te stellen. Ook de lotus Kenan vulde de dag goed aan door zijn bruikbare tips. Al met al was het een leerzame, maar vooral ook gezellige dag.

 15. Op 24 maart de herhalingsdag gedaan met Antoinette en lotus Kenan. Een geslaagde dag: veel praktische tips en opnieuw toepassen van een aantal belangrijke vaardigheden! Daarbij was de sfeer heel prettig en werd ruimte geboden om extra vragen te stellen.

 16. Hele gezellige en leerzame herhaling EHBO verzorgd door Antionette. Onderdelen zijn nauwkeurig en uitgebreid uitgelegd. Zowel theorie als praktijk was duidelijk en de ruimte gehad om het samen te oefenen. Tot volgend jaar!

 17. 17 maart 2018, hebben we de herhalingscursus volwassenen EHBO gehad. Het was weer zeer leerzaam en we zijn weer helemaal up to date. Met name de goede en rustige uitleg van Antoinette en de lotus Kenan maakten het weer tot een zeer geslaagde dag

 18. De cursus Kinder-EHBO en de herhalingscursus gevolgd. Deze is praktisch. Veel geleerd, duidelijk en helder. Antoinette is enthousiast, deskundig en ervaren.
  Een aanrader voor alle Oma’s en Opa’s!

 19. Topdag gehad gisteren bij Papillon. We zijn weer helemaal bijgespijkerd voor de basis-EHBO. Antoinette heeft zoveel up-to-date kennis en Kenan is de beste Lotus die er is! Daarnaast is er plaats voor netwerken, een gezellig praatje, een heerlijke lunch en een gemoedelijke sfeer. Ik kan niet anders dan Papillon van harte aanbevelen.

 20. Vandaag, 24 maart 2018, de herhalingstraining EHBO gehad bij Antoinette. Was een een boeiende en leerzame dag. Voor iedereen aan te raden die echt wil snappen waar EHBO om gaat. Niet blind de regeltjes maar weten wat de redenen van je handelen is. Antoinette, bedankt weer. Tot de volgende keer

 21. Via Antoinette heb ik de cursus bij een ehbo vereniging gevolgd. Het contact met Antoinette verliep prettig. Ze heeft me goed voorbereid op het examen.
  Kortom: erg tevreden!

 22. Dit was de tweede cursus kinderEHBO die ik bij Antoinette mocht volgen,
  Het zijn weer leerzame avonden geweest en erg fijn om alles weer even op te frissen! Antoinette is makkelijk en open in de omgang en ook in voor een grapje en praatje! Veel praktijk waardoor het niet saai is! Bedankt!

 23. Antoinette heeft het team van kinderdagverblijf de Hoepel een cursus KinderEHBO gegeven. Dit was de tweede keer dat Antoinette, voor ons een cursus heeft verzorgd.

  De cursus was ook dit keer weer leerzaam en werd met veel enthousiasme gegeven. Antoinette weet waar ze over praat en weet de cursisten op haar/zijn gemak te stellen. Antoinette is erin geslaagd om iedereen te laten beschikken over de juiste vaardigheden en kennis voor als het echt nodig mocht zijn.

  De communicatie met Antoinette is prettig. Ze denkt mee en komt op locatie. De herhalingscursus zullen we zeker weer bij haar gaan volgen.

 24. Hele fijne bijscholing gehad! Weer een hoop geleerd, veel praktijkvoorbeelden! Dit maakt het levendiger. Kijk weer uit naar volgend jaar!! Lotus was ook zeer levensecht.

 25. In maart dit jaar een fijne bijscholing EHBO gehad van Antoinette. Ze is duidelijk, eerlijk en prettig in contact. Het is leerzaam, vooral in de combinatie met de lotus die zij meebracht dit jaar.
  Duidelijke voorbeelden, ook in het ‘theorie-gedeelte’.
  Geslaagde bijscholing wederom!

 26. Onze EHBO herhalingsles was weer erg leerzaam. Antoinette heeft haar les goed ingericht. Met duidelijke instructie’s en praktijk gerichte voorbeelden. Ook de lotus die ze had meegebracht kon op complimenten rekenen. Zo goed als Kenan het slachtoffer kan uitbeelden heb ik het nog niet eerder gezien. Weer veel geleerd in een respect volle omgeving.
  Bedankt daarvoor.

 27. Antoinette, de herhalingscursus EHBO van dit jaar was weer geslaagd! Leuke afwisselende dag. Met in de ochtend theorie in de vorm van een quiz en in de middag reanimatie (volwassen/ kinderen) en afsluitend scenarios door lotus Kenan. Wij zijn weer up to date, bedankt!

 28. Met dank aan de kleine kernen commissie Empe/Tonden heb ik afgelopen woensdag de AID en reanimatie cursus gevolgd in het dorpshuis van Empe. Een erg leerzame ervaring die ik iedereen echt aanraad! Erg blij werd ik ook van Antoinette, die een enorme meerwaarde geeft met haar ervaringen. DOEN!

 29. Superleuke ontspannen maar toch een actieve avond gehad met de dames van de tussen schoolse opvang.
  Veel uit de praktijk werd behandeld wat het prettig maakt.
  Zeker om terug te komen hier bij Antoinette.

 30. wat heb ik ( en met mij 7 collega s ) weer een gewldige avond gehad bij Antoinette . herhaling kinder ehbo. wat ” doe ” je het leuk !

 31. Goedendag Antoinette,

  Vorige week vrijdag hebben wij via jou een reanimatiecursus en AED gedaan bij ons in het bedrijf.
  We hebben ons hiervoor vrijwillig aangemeld omdat we vonden dat het belangrijk is wat te doen en hoe te handelen in een dergelijke situatie.
  We hebben onder andere geleerd hoe je iemand die bewusteloos is van een stoel op de grond kunt krijgen, hoe je moet reanimeren en hoe de AED werkt.
  Het was een interessante en leerzame cursus waar we zeker allemaal wat aan hebben.
  We willen je bedanken voor de prettige dag en voor al je uitleg!
  Graag tot een volgende keer!

 32. Antoinette was spreekster op onze ouderavond over kinder-EHBO. Er was veel interactie, waardoor het naar onze mening een geslaagde avond was. Reacties van ouders waren: “Gezellige en leerzame avond!”, “Topavond”, “Heel zinvol!”.
  Bedankt!

 33. Vanmorgen de reanimatie training en AED gevolgd bij Antoinette. Ze is duidelijk en geeft je veel inzicht in je handelen en denken. Er was een goede balans in tijd om zowel theoretische kennis op te doen en het praktische te oefenen. Fijne feedback en verschillende poppen om op te oefenen.
  Ook had ze goede voorbeelden vanuit de praktijk, waardoor de kennis goed bleef hangen.
  Antoinette, heel erg bedankt voor de leerzame ochtend en middag.

 34. Vandaag een basis reanimatie en AED cursus gehad in Sainte marie. Het was een goed verzorgde en leerzame morgen! De manier waarop Antoinette les gaf was erg boeiend, met ook veel praktijkvoorbeelden. Echt super!!

 35. Mocht ik weer een dag meemaken.
  Heb een aantal weken geleden een herhalinngscursus van EHBO . De cursus was zeer prettig en gezellig. Alle cursisten waren goed gemotiveerd en de lotus Kenan was zeer goed, net echt. Het was erg leerzaam en gezellig.
  De catering was TOP 🙂 dank zij de man ( Peter ) van Antoinette.

  Nogmaals hartelijk dank Antoinette voor alle leermomenten , de goede uitleg , gezelligheid en gastvrijheid.

  Groetjes Sebastian

 36. A. Jansen ( Initial Deventer 3-05-2016 )

  Op 03-05-2016 hadden wij weer een herhalings-training EHBO,uit eerder deelgenomen training waren de ervaringen al zeer goed.
  De zeer praktische training gegeven door Antoinette in samenwerking met Kenan de lotus, die zijn rol goed weet uit te voeren sloeg ook nu weer goed aan bij de mensen die de training mochten volgen.

  Hier voor onze nogmaals onze dank.

  Met vriendelijke groet,
  A Jansen.

 37. Voor een herhalingscursus van kinder EHBO mocht ik weer een avond meemaken. Op een informele manier weet Antoinette je veel informatie te geven. Ook eigen vragen worden behandeld en – eigen en haar – ervaringen worden gedeeld. Haar praktijkervaringen maken de stof levendig en de sfeer is er dan ook prima.

 38. Het was een leuke en leerzame middag, theorie en vooral ook praktijk kwamen veelvuldig aan bod.
  Antoinette, dank je wel!

 39. In maart de herhalingscursus EHBO voor volwassenen gevolgd bij Antoinette en lotus Kenan. Wederom een positieve ervaring! Naast het vaste programma was er genoeg ruimte voor eigen inbreng, zowel het delen van EHBO-ervaringen als het aangeven van handelingen waarmee we zelf extra wilden oefenen. Antoinette en Kenan zijn een goed team, waardoor er een prettige sfeer is en we de tijd optimaal kunnen benutten. En hierbij ook een eervolle vermelding voor de lunch van Peter 🙂

 40. Als cadeau heb ik gisteravond bij Antoinette de Reanimatie en AED training mogen volgen. Dit was erg leerzaam en voor mijzelf bijzonder welkom. Antoinette geeft op prettige wijze uitleg, komt met praktijkvoorbeelden en korte films, wat mij zekerheid meegegeven heeft om de praktijk ook aan te kunnen. Voor mij was het een zeer geslaagde avond. Ik kom zeker bij Antoinette terug.

  • Vandaag viel mijn “Diploma Reanimatie” ( zo noem ik het maar☺️ ) op de mat! Wat een goed gevoel gaf dat! Bedankt Antoinette, het was een leerzame ,fijne en soms emotionele avond. Ik kan het iedereen aanbevelen deze cursus te volgen.Wie weet tot ziens op de herhalingscursus!

 41. Ik heb veel geleerd tijdens de twee dagen dat de cursus werd aangeboden. Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik kon verwachten, maar Antoinette zorgde vanaf het begin voor aangename sfeer om de vaardigheden te leren. De dagen waren duidelijk opgebouwd. En zowel de theorie als de praktijk werden op een duidelijke en realistische manier gepresenteerd. Hierbij werden we ook allemaal op de juiste manier ondersteund. Nogmaals bedankt Antoinette voor alle leermomenten en gastvrijheid.

 42. Medio januari heb ik de cursus EHBO gevolgd bij Antoinette. Ze is een enthousiaste lerares met veel praktijkervaring en kan dit goed op de cursisten overbrengen. Een kleine groep met allemaal hun eigen verhaal waarom ze de cursus volgden. Ook de lotussen zijn erg goed in hun vak. Zeker een aanrader om hier je diploma te behalen, ookwel omdat je dit in twee zaterdagen kan doen. Antoinette, bedankt voor alles en ook voor alle lekkernijen tussendoor!

 43. Als je van plan bent je ehbo te gaan behalen, doe dit dan bij Antoinette!
  De kennis word op een prettige, ongedwongen manier aangeleerd. Na de E-learning volgen 2 lange lesdagen, maar door het enthousiasme waarmee Antoinette lesgeeft, de ongedwongen sfeer en de heerlijke lunch tussen de middag, werden deze twee dagen, leuke en vooral erg leerzame dagen.

 44. Omdat ik een zoon heb van ruim 7 maanden, heb ik een cursus kinder EHBO gevolgd bij Antoinette.
  Zo fijn om te weten wat je moet doen als er iets met je kind aan de hand is, je moet er niet aan denken, dus soms ook confronterend, maar Antoinette laat zien dat je zelf vaak al veel weet, legt ontzettend goed uit wat je nog meer of beter kan doen en zoals ik hier al eerder lees, je begrijpt echt waarom je iets doet, waardoor je het beter kan onthouden en dat is wel heel fijn, helemaal als het om je eigen kind gaat.
  Veel geoefend op de poppen, met de andere drie cursisten en ook gelachen.
  Na deze twee avonden, heb ik mijn man en broer ook maar meteen op cursus gestuurd bij Antoinette! 🙂
  Nogmaals dank voor de boeiende avonden!

 45. Wat begon als een verplicht onderdeel van mijn opleiding, eindigde in twee super leuke dagen waarin ik heel veel heb geleerd, zelfverzekerder ben geworden en waarbij ik mijn EHBO diploma heb gehaald. Antoinette is een vakvrouw met oog voor balans tussen theorie en praktijk. Ze leert je wat je nodig hebt om het examen te halen, maar vooral wat je nodig hebt om iemand echt eerste hulp te kunnen verlenen. De lotussen die tijdens beide dagen aanwezig zijn zijn vriendelijk en erg kundig.
  En.. niet te vergeten de heerlijke lunch die haar man verzorgde. Je zit echt bij Antoinette aan de keukentafel met haar gezin. Het voelde als een warm bad, wat een gastvrijheid!

 46. Hoi, gisteren de basiscursus EHBO afgerond. Twee intensieve maar hele leerzame dagen. Antoinette dank je wel voor alles wat we geleerd hebben. En zeker ook je man die een geweldige lunch heeft klaar gemaakt. Goede gastvrijheid.
  Ook voor de lotussen petje af! ze kunnen het heel goed spelen.

 47. Hoi allemaal,
  Ik vond het een zeer leerzame cursus. Ik vond het fijn werken in een kleine groep mensen. Fijn dat er individuele aandacht was en de samenwerking verliep goed. Een echte aanrader voor iedereen deze cursus! Top!!

 48. Ik heb in november 2015 de Basiscursus EHBO gevolgd, 2 zaterdagen met een vol programma. Door de goede, plezierige en vakkundige uitleg van Antoinette vlogen deze dagen voorbij. Een groot voordeel is ook dat de cursus in een kleine groep wordt gegeven en er veel persoonlijke aandacht is voor een ieder. Alle cursisten zijn geslaagd voor het examen. Een echte aanrader.

 49. Ik heb eind 2015 de cursus EHBO met goed gevolg afgelegd. De cursus was zeer prettig en gezellig. Met name de lotus Kenan was, eng goed. De uitleg van de theorie is erg duidelijk en er is alle tijd om de praktijk te oefenen.
  De catering was prima dank zij de man van Antoinette.
  Hartelijk dank voor de goede uitleg en gezelligheid

 50. In december hebben een aantal medewerkers van PinkRoccade Local Government
  een Basic Life support en AED cursus mogen volgen op het werk gegeven door ZZP bedrijf Papillon. Nadat we gezamenlijk sushi en wok hebben gegeten, waren we er helemaal klaar voor!

  Onze instructrice Antoinette, die geen blad voor de mond nam,
  voorzag ons van een stukje theorie ondersteund door een aantal filmpjes, waarin ons een heleboel duidelijk werd. Reanimatie is iets wat je zeker in de praktijk moet beoefenen.

  Sommige van ons hebben eerder een cursus gevolgd, maar de regels willen echter nog wel eens veranderen, zodat het goed is om dit bij te houden. Het motto van Papillon is dan ook “je moet snappen wat je doet, regeltjes onthouden gaat nooit lang goed”. Een goed uitgangspunt vonden wij!

  Na een stukje theorie hebben we geoefend op diverse poppen.
  Ieder persoon voelt anders aan, dit was dan ook goed te merken aan de verschillende soorten poppen. Wisten jullie trouwens dat een AED apparaat het niet in alle gevallen doet? Of het apparaat een schok geeft, ligt aan het soort hartritmestoornis dat je hebt (kamerfibrilleren of asystolie). Het betekent dus niet direct dat het apparaat kapot is als hij geen schok geeft, dit is niet bij iedereen bekend, maar wel belangrijk om te weten.

  Het was een goede training waarbij iedereen zijn kennis heeft
  bijgespijkerd. We kunnen dus met een gerust hart naar het werk.

  Met vriendelijke groet,
  Fianna van Dijk

 51. Afgelopen maandag met ons team op herhalingscursus Kinder EHBO geweest. Het was een hele leerzame avond. Op een speelse en interactieve manier werd onze kennis opgefrist. Fijn dat we zoveel konden oefenen, ook op de nieuwe baby-pop

  Stichting Kinderopvang DLS

 52. Antoinette, hartelijk dank voorde leerzame avond. Ook nog een goed voorbeeld, dat een leerzame avond ook nog eens heel gezellig kan zijn!!

 53. Dank Antoinette voor de leerzame cursus. We waarderen de heldere uitleg die je gaf en de manier waarop je ons de logica achter de stof bijbracht. Er was veel ruimte om te oefenen (zowel op de pop als op elkaar) en vragen te stellen. Kortom; top! Dank je wel. Fijn dat je vanochtend tijd voor ons had.

 54. In april hebben wij weer 2 goede ehbo cussussen mogen hebben van Antoinette ism Kenan de lotus .
  Wij hebben deze cursus weer als top ervaren en zullen zeker komend jaar weer graag gebruike maken van hun diensten

 55. Hallo,

  Bedankt voor de zeer leerzame reanimatie cursus.
  Iedereen zou eigenlijk deze cursus moeten doen.
  Ik ben blij dat mijn werkgever De Woonmensen Zorg mij laat deel nemen aan deze cursus.
  “” HART”elijk dank
  Groet Inge Drijver.

 56. Net cursus gehad!! Erg leerzaam. Het was duidelijk en fijn dat we op elkaar konden oefenen. Is heel wat anders dan op een pop.
  Ik kan met vertrouwen zeggen, dat ik weet hoe ik moet reanimeren!

 57. Op 25 april mijn EHBO diploma gehaald! D.m.v E-learning en twee intensieve les dagen, waarin de theorie goed werd doorgenomen maar waar ook veel ruimte was om de praktijk te oefenen. Voor mij een prettige manier om de EHBO onder de knie te krijgen. Antoinette en Kenan, hartelijk dank daarvoor. Jullie zien me weer op de herhalingslessen.
  Warme groet,
  Carolien

 58. De oudercommissie van de Buitenschoolse Opvang en de Kinderdagopvang van Smallsteps in Twello hebben een ouderavond georganiseerd die in het teken stond van Kinder EHBO. Als gastspreekster hadden wij Antoinette Teelen van Papillon uitgenodigd. Het was een interessante, informatieve, maar zeker ook gezellige leerervaring. Antoinette weet met humor je bewust te maken van de gevaren maar nog belangrijker; hoe je moet handelen!

 59. Heb op 30 april cursus gehad Ik vond het erg leuk en heel interessant.
  Heb echt het idee, dat ik zou kunnen reanimeren, als het nodig zou zijn. De les werd erg goed gegeven, serieus grappig! Erg leerzaam!
  Het was heel leuk van het begin tot het eind!

 60. Ik vond de reanimatie cursus super geslaagd.
  Het was leerzaam en boeiend met filmpjes.
  Ook fijn dat we weer zelf konden oefenen.
  En wat heb jij je ervaringen goed kunnen over brengen over je werkzaamheden.
  Hartelijk bedankt!

 61. Mijn vrouw en ik wilden graag een kinder EHBO cursus voor volwassenen volgen. Reden hiervoor was dat we graag in staat willen zijn om bij ongelukken en levensbedreigende situaties te kunnen helpen/ingrijpen en niet hulpeloos toe te hoeven kijken. We hebben op internet een tijd rond gezocht naar een goede cursus waar kwaliteit boven kwantiteit komt. Zodoende kwamen we bij Antoinette uit.
  De groepen waar zij de cursus aan geeft zijn klein (onze groep bestond uit 7 personen). Hierdoor is er voldoende ruimte om iedereen persoonlijke aandacht te geven.
  De cursus bestaat uit een gedeelte theorie afgewisseld met praktijk (oefeningen). Antoinette vertelt veel uit eigen ervaring wat deze cursus extra waardevol maakt.
  Er was voldoende ruimte voor vragen. Vooraf werd ook gevraagd waar de cursisten zelf meer aandacht voor wilden hebben.

  Erg veel geleerd en een zeer nuttige cursus die eigenlijk elke ouder een keer gevolgd zou moeten hebben. We zijn nu in staat om o.a. te reanimeren, verstikking te verhelpen, wat te doen bij verbrandingen en verbanden te leggen.

 62. Vandaag cursus gehad bij de deventerstraat in apeldoorn
  Was erg indrukwekkend. Zeer leerzaam.
  Veel in praktijk gedaan zo leer je meer van.
  Goeie opfris cursus gehad
  Ontzettend bedankt ervoor!!!

 63. Op 4 april was het weer onze herhalingsdag. Net als de twee voorgaande jaren verzorgd door Antoinette. Ook dit jaar was het weer heel leerzaam, interessant en gemoedelijk. We hebben niet alleen aandacht besteed aan de gebruikelijke onderwerpen maar ook aan communicatie en het stellen van diagnoses. Dit alles samen met lotusslachtoffers die zich bijzonder goed inzetten.
  Al met al een geslaagde dag!

 64. Als team van kinderopvang De Groene Weide op 25 maart de herhalings cursus kinder EHBO bij Antoinette gevolgd. Goed om alle kennis weer even op te frissen. Antoinette houdt ervan om de theoretische kennis uit te leggen aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ze weet je goed aan het nadenken te zetten hoe je zou handelen in een soortgelijke situatie en vooral ook waarom je zo moet handelen. Ook was er voldoende tijd om het reanimeren op verschillende poppen zelf te oefenen. Bij één babypop kon je jezelf controleren door middel van geluid en signalen. Al met al weer een leerzame avond! Antoinette bedankt!

 65. We hebben een gezellige leerzame avond gehad met de ouders van ons kinderdagverblijf Sam en gijsje. De avond was erg interessant met veel voorbeelden uit de praktijk. De sfeer was ontspannen en Antoinette doet het erg leuk! De reacties van onze ouders waren positief dus zeker een aanrader!

 66. Onlangs een inspirerende en leerzame herhaling in het Oortveld in Empe gehad van de cursus reanimeren & AED. Antoinette doet dit op een laagdrempelige en doeltreffende manier. Kortom weer meer zelfvertrouwen gekregen. Deze cursus is voor iedereen een aanrader.

 67. Leuke en leerzame cursus reanimatie en AED. Het werd op een leuke manier gebracht. Ik ben blij dat ik me na lange tijd toch heb ingeschreven voor zo’n cursus. Nu hoop ik niet machteloos te staan wanneer er iets in mijn omgeving gebeurd.

 68. Afgelopen donderdag kregen wij (team de Woonmensen Apeldoorn) een basiscursus AED en reanimatie van Antoinette Teelen. Door haar enthousiasme en ervaringen uit het verleden werd deze cursus op een leuke en attractieve manier gegeven. Antoinette gaf een ieder persoonlijke aandacht en aan het einde van de cursus had iedereen het goed onder de knie. Zeker een aanrader!

 69. Vorige week de E.H.B.O. cursus afgerond bij Antoinette. Ik vond de opzet erg geslaagd: eerst thuis de theorie en het theoretisch examen, daarna de praktijk met veel oefenen en extra uitleg. Er werd kritisch gekeken, zodat de handelingen daadwerkelijk goed aangeleerd werden. Veel geleerd in een goede sfeer!

 70. Vanmorgen, 13 nov 2014, reanimatie/AED gedaan o.l.v. de zeer deskundige en toegankelijke Antoinette Teelen. De achtergrondinfo bij de reanimatie en het gebruik van de AED, waren heel leerzaam. Je krijgt inzicht in de werking van reanimatie en het gebruik van de AED.
  Wist u dat bij een schok van de AED, geprobeerd wordt het hart stil te zetten, i.p.v. het hart weer te laten slaan?
  Het is zeker een aanrader om Antoinette eens uit te nodigen voor een leerzame avond!! Bedankt.

 71. Antoinette heeft binnen onze organisatie de verkorte opleiding voor verzorgende IG verzorgd. Deze incompany opleiding werd in samenwerking met een ROC gegeven. Zowel de organisatie als de leerlingen waren onder de indruk van de expertise van Antoinette. Mede door haar enthousiasme en gedrevenheid hebben we dit traject als zeer geslaagd ervaren.
  Bedankt Antoinette.

 72. Onlangs heb ik, samen met enkele medeleden van tennisvereniging ALTV Quick, de Reanimatie/AED cursus bij Antoinette gevolgd. Aan de manier van lesgeven merk je, dat Antoinette veel praktijkervaring heeft en die kennis wordt gebruikt om de theorie met diverse praktijkvoorbeelden te onderbouwen. Door de training en de enthousiaste wijze waarop Antoinette ons in duidelijke stappen door de cursus heen leidde, weet ik nu hoe ik moet handelen in een reanimatiesituatie. Al hoop ik het geleerde nooit in de praktijk te hoeven brengen, ik voel me nu wel zekerder van mijn zaak.
  Antoinette, bedankt voor deze leerzame avond!

 73. De EHBO cursus van Antoinette is Top. De lessen vinden in een hele prettige sfeer plaats in kleine groepen en de lesmethode is zeer duidelijk en wordt uitstekend gebracht. Effectief en efficient. niets dan lof! Frouke

 74. Ik heb twee avonden de kinder EHBO cursus voor volwassen gevolgd bij Antoinette. De bijeenkomsten heb ik als leerzaam en plezierig ervaren. Antoinette beschikt over veel praktijkervaring en kennis die zij gebruikt tijdens haar lessen. Dit maakt het nog interessanter omdat je hierdoor meer inzicht krijgt in praktijksituaties die zich voor kunnen doen.

  Ik zou zeggen ga zo door!

 75. Begin april heb ik de herhalingscursus Reanimatie/AED gedaan bij Antoinette. Al lang gelden, maar ik ben nog steeds enthousiast. Het was ontspannen, duidelijk, een goede afwisseling van theorie, filmpjes en praktijk. Achtergrondinformatie en verschillende oefenpoppen maakten het compleet. Uitstekende cursusavond.

 76. Afgelopen week de cursus reanimatie en AED gevolgd bij Antoinette.
  Het was een gezellige informatieve leerzame avond. Ik vond het fijn dat we op verschillende poppen konden oefenen en dat de theorie aangevuld werd met filmpjes en veel zelf oefenen en doen! Bedankt voor deze les en ik kan het iedereen aanraden om het bij Papillon te volgen.

 77. Op 20 maart de herhalings cursus kinder EHBO bij Antoinette gevolgd. Het was weer een zeer leerzame avond! Antoinette zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt (ook in een vreemde groep). De uitleg wordt gegeven met veel praktijkvoorbeelden en er was veel tijd om met elkaar te oefenen. Leuk dat je over de nieuwe “baby” beschikt waarbij het reanimeren goed geoefend kon worden. Kortom een leerzame & interessante avond!

 78. Op het kinderdagverblijf waar mijn zoontje zit, heb ik de EHBO-cursus voor kinderen gevolgd. Antoinette legt met veel enthousiasme d.m.v. praktijkvoorbeelden uit hoe je in verschillende situaties het best kunt handelen. Je humor tijdens de lessen zorgt ervoor dat mensen zich meer op hun gemak gaan voelen. Bedankt voor de opgedane kennis!

 79. Ik heb de 2 kinder-EHBO cursus avonden gevolgd. Wat waren deze avonden interessant en uitdagend. Doordat de avonden vol zaten met een mix van theorie en praktijk heb ik veel geleerd. Antoinette wat kom jij met mooie praktijkvoorbeelden en wat ben je enthousiast in/over je werk. Bedankt.

 80. Beste Antoinette,
  In januari me kinder EHBO weer gehaald! bedankt voor de super leuke en leerzame avonden! Op naar me EHBO diploma voor volwassenen.

  Gr Natasja

 81. Op 15 en 22 januari de basis cursus kinder EHBO voor volwassenen gevolgd. Deze cursus werd door Anneke op een heldere wijze en met humor gegeven. Voor ouders en opa’s en oma’s zeer de moeite waard.
  Mijn voorkeur zou uitgaan naar drie avonden of drie ochtenden.

 82. Beste Antoinette,

  Dank voor wederom een hele nuttige en prettige avond! We hebben met het hele team weer een opfrissing van je gekregen van de reanimatiecursus. Je legt de dingen altijd heel rustig en praktijkgericht uit. Daarnaast is er veel tijd om te oefenen, waardoor het een hele ontspannen avond is.
  Volgend jaar weer!
  Groeten van ons hele team,
  Tandartsen en mondhygiënepraktijk van Dooren, Zutphen.

 83. Heb een aantal weken geleden de cursus EHBO met goed gevolg afgelegd. De cursus was zeer prettig en gezellig. Alle cursisten waren goed gemotiveerd en de lotus Kenan was zeer goed, net echt. Als Poolse Nederlander was het soms moeilijk om bepaalde woorden te begrijpen, maar ondanks dat ben ik toch voor de cursus geslaagd.Het was erg leerzaam en gezellig.
  De catering was prima dank zij de man van Antoinette.
  Hartelijk dank voor de goede uitleg en gezelligheid
  Groetjes Sebastian

 84. Hallo Antoinette,

  Inmiddels is het weer een tijdje geleden. Op 30 november ben ik samen met de andere cursisten geslaagd voor EHBO voor volwassenen. Ik heb nog nooit in zo’n korte tijd zo veel geleerd. Het was fijn om alle theorie meteen om te kunnen zetten in praktijk. We hadden een fijne groep en met Kenan erbij als lotus was het helemaal super. Ik heb echt bewondering voor hoe jij deze cursus brengt. Ik ben blij dat ik geslaagd ben, maar vind het wel jammer dat de cursus is afgelopen en ik kan dan ook niet wachten tot de herhalingslessen!

  Groeten,
  Tessa

 85. Vanochtend AED en reanimatie gevolgd op het hoofdkantoor aan de Deventerstraat. Vooral een motto van Papillon Teelen is zeer goed uit de verf gekomen. Veel uitleg, uitgebreid en begrijpbaar. Zo vertelde ze dat bij een circulatiestilstand er bij volwassenen meestal problemen zijn bij het hart en bij kinderen meestal bij de ademhaling en dat daarom bij volwassenen gestart wordt met de massage en bij kinderen met beademen. We hebben veel extra uitleg gekregen over het AED apparaat, waarbij de achtergrond van Antoinette heel duidelijk naar voren kwam. Dit heeft voor veel extra belangrijke informatie gezorgd. Zeer de moeite waard om weer op herhaling te zijn geweest.

 86. Afgelopen weekend met een positief resultaat de EHBO voor volwassenen afgesloten met een examen in Twello.
  De praktijkdagen waren erg leerzaam en de ruimte waarin we met een klein clubje konden oefenen met een top Lotus was erg aangenaam. Een ongedwongen sfeer met veel ruimte voor eigen input. Geen strakke planning en vooral ruimte om te oefenen zodat het geleerde straks ook daadwerkelijk in praktijk kan worden gebracht.
  De examinatoren waren vol lof over het niveau van alle kandidaten. Dat zei wat over de gedrevenheid van de cursisten om EHBO te leren, maar zegt nog meer over de manier waarop Antoinette de stof op ons wist over te brengen. Doordat zij ervaringsdeskundige is kan ze zeer goed op een niet-onderwijzende manier les geven en dat werkt ontzettend prettig.
  De cursus had van mij nog best één of twee zaterdagen langer mogen duren.

 87. Ha Antoinette,

  Veel dank voor het verzorgen van de tweedaagse cursus EHBO voor volwassenen! Je begeleiding, en ook de assistentie van lotus Kenan, waren helder en aanmoedigend. Ik was verrast om te zien hoeveel ik in relatief korte tijd kon leren; het is een geruststelling om de nodige EHBO-vaardigheden onder de knie te hebben. Ik kijk uit naar de herhalingsdag om mijn vaardigheden verder aan te scherpen.

  Groet!
  Tom

 88. Een ehbo cursus werd vanuit de RIE verplicht gesteld voor mijn gezinshuis. Ondanks het feit dat ik daar dus ‘verplicht’ zat werden het 2 zinvolle en gezellige avonden waar ik veel van het opgestoken!

 89. Antoinette,

  Twee weken geleden wist ik amper wat het woord EHBO betekende, maar door de praktijkgerichte lessen en je beeldende manier van uitleggen door het voor te doen bij lotus Kenan weet ik nu wat te doen bij Eerste Hulp Bij Ongelukken. Het was vanaf het eerste uur na binnenkomst al confronterend en tot het laatste uur toe spannend. Met een praktijk ruimte aan huis krijg je gelijk een ontspannen en huiselijke sfeer. Goed gedaan en ga zo door!

  Groet Chris Hobbel

 90. Hoi Antoinette,

  Ontzettend bedankt voor leuke les, ik heb er veel van opgestoken en weet nu te handelen bij ongelukjes.
  Je zult me volgend jaar zeker weer zien voor een herhaling.

  Groetjes Simone Beerda

 91. Beste Antoinette
  Met het team van Peuteropvang Spring in het veld in Schalkhaar heb ik dit najaar mee gedaan met de opfriscursus. Ik vind het erg prettig de manier waarop jij de cursus geeft. Heel gemoedelijk maar erg duidelijk. Je praat ook uit eigen ervaring waardoor je het nog beter kunt onthouden. Ook het bekijken van de filmpjes maakt dat je je er een betere voorstelling van kunt maken hoe b.v. een kind met een epileptische aanval eruitziet. Ook je grapjes maken het gezellig en leerzaam om mee te doen.

 92. Hoi Antoinette!

  Bedankt voor de cursus AED/Reanimatie! En vooral je prettige manier van les geven! Dit creeërt een ontspannen sfeer waardoor eventuele drempels verdwijnen.
  Door je enorme ervaring heb ik heel veel van de cursus geleerd!

  Hopelijk tot een volgende keer!

  Groetjes,

  Edwin

 93. Ik was op zoek naar een cursus kinder-EHBO in de buurt en ben erg blij dat ik de cursus bij Antoinette in Twello gevonden heb. Met een baby van 10 maanden lijkt het mij altijd goed om te weten wat er kan gebeuren en wat je kunt doen. Het waren twee (lange maar) boeiende en gezellige avonden waarin volgens mij alles aan bod is gekomen.
  Tot over 2 jaar om alles op te frissen!

  • Laatst mijn kennis weer opgefrist! Inmiddels moeder van 2 kinderen. Fijn gevoel dat je weet wat je kunt doen, mocht er iets gebeuren thuis. Antoinette bedankt weer!

 94. Hallo Antoinette

  Je ziet het ik heb woord gehouden
  Ik vond het een leuke ochtend met duidelijke uitleg.
  Ik weet nu nog meer waar ik mee bezig ben omdat je meer op dingen ingaat.
  Je weet zelf heel goed waar je mee bezig bent.
  Kortom veel passie voor je werk.
  Yvonne Heijenk

 95. Hoi Antoinette

  Dank je wel voor de reanimatie cursus . Heb er veel van geleerd . Heb de eerste cursus verplicht moeten doen in het DZ , omdat reanimatie voor al het personeel verplicht is . Toen ik daar aankwam was de cursusleider niet op de hoogte dat ik een beginner was . Daardoor werd mij alleen uitgelegd hoe dat AED werkte en hoe ik moest reanimeren . De cursus die ik bij Antoinette heb gevolgd was heel uitgebreid . Er werd ons heel duidelijk uit gelegd wat de oorzaak kan zijn van een hartstilstand en wat te doen als iemand bijvoorbeeld op een stoel zit en je die op de grond moet leggen . Mij heeft de avond heel veel info gegeven op een hele prettige manier , met de gelegenheid om ook op verschillende poppen te oefenen .

  Dank je wel voor een zeer geslaagde avond , Patries

 96. Beste Antoinette,

  Wij van Kinderopvang Kindercentrum Abc in Zutphen vonden de EHBO cursus die jij gaf erg leerzaam. Je gaf de cursus op een spontane en persoonlijke manier waardoor wij twee boeiende avonden hebben gehad. De cursus is ons zo goed bevallen, dat wij in de toekomst zeker weer bij je terug zullen komen.

  Bedankt, Namens het Team van Kindercentrum Abc

 97. Ik heb al 2 keer eerder een cursus ehbo aan kinderen gevolgd
  Maar bij deze cursus van Antoinette heb ik het meeste geleerd!
  Haar uitleg was zo duidelijk en door haar enthousiasme en ervaring, het vele praktijk en zelf doen blijft het ook langer bij.
  De onderwerpen werden 1 voor 1 heel duidelijk behandeld, maar als er onduidelijkheden waren of vragen was daar ook alle tijd voor.
  Kortom, 2 leerzame en zeker ook gezellige avonden.
  Ik raad het iedereen aan de cursus bij Antoinette te volgen!

 98. Vorige week heb ik bij Antoinette in twee dagen de EHBO-cursus gevolgd en na afloop het officiële Oranje Kruis EHBO-diploma behaald! De combinatie van e-learning en twee dagen praktijk was voor mij perfect! Ik heb eigenlijk alles geleerd wat ik wilde leren. Zeker ook de oefeningen met de lotus waren voor mij erg waardevol, omdat dit een zeer waarheidsgetrouw beeld van de werkelijkheid geeft. Voorafgaand aan de cursus had ik geen enkele medische ervaring, maar dankzij deze cursus ben ik nu zelfverzekerd genoeg om eerste hulp te bieden wanneer dat nodig is. Als ik de cursus nog een keer over moest doen, dan zou dat precies op dezelfde manier zijn. Antoinette, bedankt voor je goede lessen!

 99. Hoi,

  Geweldige EHBO cursus gehad vorige week, en met goed gevolg afgerond! (Oranje Kruis) Met dank aan de duidelijke uitleg, goede foto’s en filmpjes en fantastische begeleiding. Ook de lotus was fantastisch om mee te oefenen. Daar krijg je meteen een duidelijk beeld van. En leer je ook makkelijker ziektebeelden herkennen.
  Kortom top deze EHBO cursus! In twee dagen en met e-learning.

  Groetjes Joyce

 100. Hoi Antoinette,

  Nogmaals bedankt voor de twee super leerzame en gezellige avonden kinder-EHBO! Ik voel me nu een stuk zekerder met mijn twee kleintjes thuis. Een fijn gevoel. Je legde alles heel duidelijk uit en zorgde voor een ontspannen en laagdrempelige sfeer. Dat leert gewoon het beste. Alle verhalen en voorbeelden uit de praktijk droegen ook goed bij aan leerproces. Kortom, een aanrader voor een ieder die kinderen heeft of met kinderen werkt (dus in feite iedere ouder!). Tot ziens op de herhalingscursus volgend jaar!

 101. Het hele team van kinderdagverblijf de Hoepel heeft bij Antoinette de kinderEHBO herhaling of basiscursus gevolgd. De reacties van de leidsters zijn uitermate positief. De sfeer was erg ontspannen, gezellig en het tempo lag hoog. Antoinette zag goed of het onderwerp in de groep duidelijk was en pakte dan snel door naar het volgende. De uitleg was erg goed en duidelijk en Antoinette had veel interactie met de groep door de leidsters veel zelf te laten oefenen en door veel vragen te stellen. Ook kwam iedereen telkens aan bod en werd er serieus meegekeken of je wel het juiste deed. Ook voor de ervaren leidsters nog steeds een zeer leerzame avond, die zo voorbij was. Echt voor herhaling vatbaar!

 102. Ik heb de cursus kinder-EHBO gevolgd en twee hele leerzame avonden gehad. Antoinette heeft enorm veel praktijkervaring en kan hierdoor de theorie heel uitgebreid voorzien van praktijkvoorbeelden, waardoor ik de stof niet snel vergeet! Wat ik ook erg prettig vond is dat we de handelingen ook veel geoefend hebben samen. Een aanrader voor iedereen die (jonge) kinderen heeft of met ze werkt!

 103. Ik heb twee hele leerzame en leuke avonden kinder-ehbo gehad. Zeer aan te raden als je met kinderen werkt of zelf kinderen hebt!!! De uitleg was duidelijk en uitgebreid. Alle onderwerpen en vragen zijn aan bod gekomen. Ook de oefeningen waren helder. Ik denk dat ik mij zelfverzekerder voel als er echt iets gebeurd! Dank Antoinette!

  • Bedankt voor de 2 leerzame, gezellige, interessante avonden die ik heb gevolgd omtrent kinder ehbo. Het was heel duidelijk en helder, veel praktijkvoorbeelden, veel geoefend, Ik ben een stuk zekerder geworden mbt verstikking en reanimatie.

 104. 2 leuke zeer leerzame avonden gehad. Met duidelijke uitleg op een onstpannen manier door toch pittige onderwerpen. Het was voor mij een herhaling na 2 jaar. En toch veel geleerd wat ik niet meer wist of niet eerder geleerd had. Door in eigen huis een mooie plek te hebben om de cursus te geven heeft ze vele reamimatie poppen(4) en 2 AED’s kun je ook echt oefenen.
  Antoinette ga zo door.

 105. Als vereniging waren we op zoek naar een instructeur die ons in een dag de herhalingslessen kon geven. We zijn een kleine verenging en waar vind je dan iemand die daar 8 avonden voor komt. Via Google kwamen we bij Papillon terecht. De telefonische contacten verliepen hartelijk en we waren meteen overtuigd dat Antoinette de sfeer van de verening goed zou aanvoelen. Op 2 maart was het dan zover. Antoinette was een enthousiaste instructeur, persoonlijk, betrokken, to the point. Zij voelde inderdaad de sfeer goed aan. Het was een bijzonder leerzame dag en zeker voor herhaling vatbaar!!

 106. Op 11 februari jl. zijn vader en dochter wederom op herhaling geweest voor de reanimatie. Het was een ontspannen en leuke avond op een prettige locatie met een al even enthousiaste cursusleider Antoinette ! En uiteraard alles om onze kennis en vaardigheden bij te spijkeren voor als het echt nodig mocht zijn.
  Dank en als het even kan zijn we volgend jaar weer van de partij !

 107. Bedankt voor de herhalingscursus kinder-ehbo die je afgelopen maandag bij ons hebt gegeven! Het was erg leerzaam en ongedwongen. We hebben veel kunnen oefenen en je praktijkvoorbeeld waren ook erg interessant. Tot volgend jaar!

 108. Ik heb een super leuke kinder EHBO cursus gehad van Antoinette. Het werd allemaal duidelijk en rustig uitgelegd met veel praktijk voorbeelden. Ze weet echt waar ze over praat, ook door haar werk als ambulancemedewerker, en daardoor legt ze alles heel goed uit. Ook beeldmateriaal zorgt ervoor dat je situaties beter ervaart dan alleen plaatjes. Ik vond de cursus erg leuk! heb er van genoten! Bedankt Antoinette!

 109. De herhalingsavond EHBO werd door Antoinette weer op een leuke ontspannen manier gegeven. Alles kwam aan bod en we konden weer op en met elkaar oefenen. Antoinette legde alles duidelijk aan ons uit! Bedankt en tot volgend jaar?!

 110. Het was een leuke en leerzame avond, de avond vloog voorbij.
  Ook de praktijkvoorbeelden van Antoinettes ambulancewerk trokken alle aandacht.
  Hopelijk tot volgend jaar!!!

 111. De herhalingscursus van Antoinette was erg leerzaam, alles kwam aan bod en als we ergens wat meer over wilden weten werd er uitgebreid over gesproken.
  Duidelijke praktijkvoorbeelden en enthousiasme maakten dit tot een geslaagde en informatieve avond!
  Bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Referenties zakelijk

Informatie avond Kinderdagverblijf Het Erfje te Deventer

Dinsdagavond 9 oktober j.l. heeft Antoinette op Kinderdagverblijf Het Erfje te Deventer een informatieavond gegeven over Kinder-EHBO. Op een duidelijke, heldere en hands-on....  Lees verder>>

Oranje Kruis EHBO voor volwassenen met e-learning

Onze cursisten hebben de e-learning en de opleiding als prettig ervaren en waren zeer content over de wijze van lesgeven van de cursusleidster in samenwerking met de lotus slachtoffer.  Lees verder>>

De hele groep was weer tevreden

De BHV herhalingscursus van Antoinette was weer tot volle tevredenheid. Ook de inzet van de Lotus werd erg gewaardeerd omdat het behoorlijk confronterend was. De hele groep was weer tevreden.”  Lees verder>>

Ouderavond peuterspeelzaal Trapje Op

Vond het erg leerzaam en gezellig gisteren! Hieronder mijn referentie;  Lees verder>>

KinderEHBO bij kinderdagverblijf de Hoepel

Het hele team van kinderdagverblijf de Hoepel heeft bij Antoinette de kinderEHBO herhaling of basiscursus gevolgd. De reacties van de leidsters  Lees verder>>

Zorglijn van Vérian

Hier is dan eindelijk een reactie op je scholing!

Wij, de verpleegkundig zorgcentralisten van Verian  hebben een op maat gesneden cursus gevolgd  Lees verder>>

TSO Heuvellaan EHBKO cursus

In januari 2013 hebben we met een aantal van onze overblijfkrachten een (herhalings-) training EHBKO  (Eerste Hulp bij Kind en Ongelukken) gevolg.....  Lees verder>>

Ouderraad van de Peuterspeelzaal ’t Onderdeurke in Barchem

Jaarlijks verzorgt de ouderraad van de Peuterspeelzaal ’t Onderdeurke in Barchem een thema-ouderavond voor alle ouders.  Op dinsdag 12 februari 2013 hebben wij  Lees verder>>

Ouderavond Catalpa Twello

De oudercommissies van de Buitenschoolse Opvang en de Kinderdagopvang van Catalpa in Twello hebben een ouderavond georganiseerd  Lees verder>>

BHV herhalingscursus bij Initial Deventer

Hoi Antoinette, Wij hebben jouw bijscholing voor onze BHV'ers wat betreft EHBO zeer op prijs gesteld. De deelnemers waren zeer enthousiast over de manier van lesgeven  Lees verder>>