HomeMail ons!Site map

Mazars

Begin dit jaar (januari 2010) is een collega van ons op kantoor onwel geworden en een paar dagen later in het ziekenhuis overleden.
Deze gebeurtenis heeft een behoorlijke impact gehad op ons en was aanleiding om voor een grotere groep een reanimatietraining te verzorgen. Via via zijn we in contact gekomen met Antoinette Teelen omdat zij, zo werd ons verteld, op een heel ontspannen en prettige manier de training verzorgt.

En dat klopt! Als cursist ben je toch wat gespannen voor een dergelijke training maar de manier waarop Antoinette de training oppakt, begeleidt en waar nodig luchtig maakt, is een verademing en haalt direct de spanning van de training weg. Antoinette is zeer deskundig, heeft veel ervaring, mensenkennis en weet de theorie en de praktijk op een goede manier te combineren. Er is voldoende tijd en ruimte om te oefenen, vragen te stellen en nogmaals te oefenen.  Alle cursisten van ons kantoor voelden zich prettig en ontspannen bij de training van Antoinette, maar nog belangrijker is dat we allen op een goede manier hebben leren reanimeren waarbij ook ruime aandacht is besteed aan de theoretische achtergrond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *