HomeMail ons!Site map

Ouderavond: kennis maken met EHBO voor kinderen

Zoekt u een leuke, leerzame en nuttige invulling van uw ouderavond?

Wilt u uw ouders, cliënten kennis laten maken met EHBO voor kinderen?

Invulling van uw ouderavond moeilijk? Wat dacht u hiervan!

Papillon kan een zeer interactieve avond verzorgen over de eerste stappen binnen EHBO voor kinderen. Door middel van diverse stellingen, een quiz, filmpjes, vragen van ouders, of medewerkers, of docenten wordt er een zeer informatieve avond verzorgd. Uit ervaring blijkt dat dit door de deelnemers bijzonder wordt gewaardeerd.

Oudercommissie Twello:

De oudercommissie van de Buitenschoolse Opvang en de Kinderdagopvang van Smallsteps in Twello hebben een ouderavond georganiseerd die in het teken stond van Kinder EHBO. Als gastspreekster hadden wij Antoinette Teelen van Papillon uitgenodigd. Het was een interessante, informatieve, maar zeker ook gezellige leerervaring. Antoinette weet met humor je bewust te maken van de gevaren maar nog belangrijker; hoe je moet handelen!

kinderdagverblijf Sam en Gijsje

We hebben een gezellige leerzame avond gehad met de ouders van ons kinderdagverblijf Sam en Gijsje. De avond was erg interessant met veel voorbeelden uit de praktijk. De sfeer was ontspannen en Antoinette doet het erg leuk! De reacties van onze ouders waren positief dus zeker een aanrader!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ouderavond

Duur

2 uur

Onderwerpen

EHBO voor kinderen

Aantal cursisten

Tenminste 10 en maximaal 30 personen

Cursusmateriaal

Film en het gebruik van Powerpoint presentatie, diverse poppen en AED’s, gezellige quiz en voldoende ruimte voor vragen van de deelnemers.

 

Kosten per avond

€ 125,-- incl. 21% BTW excl reiskosten

Contactinformatie

Papillon Teelen
Donizettiplaats 50
7391 SP Twello

T 0571-275155
M 0618166047
Email